Våra hetaste trender för statement örhängen 2023 – hitta din stil

Våra hetaste trender för statement örhängen 2023 – hitta din stil

Statement örhängen är något vi tror blir en stor trend för 2023, och det finns många olika stilar att välja mellan. En populär trend är örhängen med färgstarka stenar och pärlor, som ger en lyxig och glamourös känsla. Örhängen med geometriska former och asymmetriska design är också populära, liksom örhängen med lekfulla mönster och texturer.

Färger som guld och silver kommer att vara populära val för statement örhängen, men även roséguld kommer att vara trendiga. Örhängen med mixade färger som guld och silver tillsammans, tror vi också blir en stor trend för 2023.

Ett annat populärt val för statement örhängen är örhängen med naturelement, som trä, snäckor och stenar. Dessa ger en bohemisk och avslappnad känsla, och passar perfekt för sommaren.

färgstarka statement örhängen

Trendiga statement örhängen för 2023 och förslag på hur man kan matcha dessa med outfits:

  1. Örhängen med färgstarka stenar och/eller pärlor: Dessa örhängen ger en lyxig och glamourös känsla, och passar perfekt till en kvällsoutfit med lite glittriga detaljer. Matcha med en lång, svart klänning och högklackade skor för en chic look.

  2. Geometriska örhängen: Dessa örhängen med starka former och asymmetrisk design passar bra till en outfit med klara färger och minimalistisk design. Matcha med en enkel, vit skjorta och en par svarta byxor för en elegant stil.

  3. Örhängen med naturelement: Trä, snäckor och stenar ger en bohemisk och avslappnad känsla. Matcha dessa örhängen med en luftig, mönstrad klänning och sandaler för en sommarlig look.

Oavsett om du gillar lyxigt glamourösa örhängen eller en mer avslappnad bohemisk stil, så finns det många trendiga alternativ att välja mellan för statement örhängen 2023. Var inte rädd för att experimentera och hitta en stil som passar just dig!

Eleganta statement örhängen för en lyxig vardag

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4