Matcha dina hängande örhängen med olika outfits – här är våra bästa tips

Matcha dina hängande örhängen med olika outfits – här är våra bästa tips

Hängande örhängen är en klassisk accessoar som aldrig går ur stil. Dessa örhängen kan ge en elegant touch till en enkel outfit, eller liva upp en redan festlig look. Men hur vet man vilka hängande örhängen som passar till vilken outfit? Här är några tips på hur du kan matcha dina hängande örhängen med olika typer av kläder.

För en elegant och exklusiv look, välj hängande örhängen med pärlor eller stenar. Dessa örhängen passar utmärkt till en klänning för en middag eller ett formellt event. För att få en mer avslappnad, men ändå chick look, välj hängande örhängen med en enkel design, med guld färg eller svängande kristaller. Dessa örhängen passar bra till en casual dag på kontoret eller en weekendutflykt.

hängande örhängen med pärlor eller stenar

Om du vill skapa en mer dramatisk look, välj hängande örhängen med en statementdesign. Dessa kan vara örhängen med djurmotiv eller stora glittrande stenar. Dessa örhängen passar perfekt till en festlig outfit, såsom en klänning för en nattklubb eller en glittrig topp för en konsert.

Och för en mer bohemisk look, välj hängande örhängen med mönster eller trädetaljer. Dessa örhängen passar bra till en lös, avslappnad outfit, såsom ett par jeans och en blus.

Så, nästa gång du letar efter det perfekta paret hängande örhängen, tänk på vilken typ av outfit du har på dig och välj örhängen som matchar. Med rätt hängande örhängen kan du enkelt få din outfit att sticka ut och ge den den perfekta finishing touch.

Hängande örhänge glamour

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4