En guide till örhängen för män: vilket öra ska du ha dem på

En guide till örhängen för män: vilket öra ska du ha dem på

Örhängen för män har blivit allt mer populära de senaste åren, då fler och fler män omfamnar sin personliga stil och använder örhängen som ett sätt att uttrycka sig själva. Men med så många olika alternativ finns det, kan det vara svårt att bestämma vilket öra man ska ha örhängen på. Ska man välja det traditionella högra örat, eller bryta mot traditionen och ha dem på vänstra örat istället?

Först och främst är det viktigt att notera att det inte finns något rätt eller fel svar när det gäller vilket öra man ska ha örhängen på. På samma sätt som kvinnor har möjlighet att ha örhängen på antingen vänster eller höger öra, har män samma frihet att välja. I det förflutna har män traditionellt haft örhängen på högra örat, medan kvinnor har haft dem på vänstra örat. Men det här är ingen fast regel och män är fri att ha örhängen på vilket öra de föredrar.

 

Trendigt mäns örhängen

 

Så, hur bestämmer man vilket öra man ska ha örhängen på? Bästa sättet är att enkelt välja det som känns bekvämt och självsäkert för en själv. Om du känner dig mer bekväm med örhängen på högra örat, så gör det. Om du föredrar vänstra örat, så är det också helt okej. I slutändan är örhängen ett sätt att uttrycka din personliga stil och örat du har dem på är helt upp till dig.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4