80-tals inspirerade mode örhängen: Så matchar du dem med moderna stilar

80-tals inspirerade mode örhängen: Så matchar du dem med moderna stilar

80-talet var en tid då mode örhängen verkligen var en viktig accessoar. Stora, färgstarka och blingade örhängen var en trend som kom att prägla decenniet. Idag, många år senare, har den här trenden kommit tillbaka och många letar efter sätt att bära dessa örhängen på ett modernt sätt. 

En av de populära modellerna av modeörhängen från 80-talet var de så kallade "drama örhängena", som ofta var stora och opretentiösa med en stark 80-tals vibb. Dessa örhängen passar perfekt till en mer avslappnad stil, såsom en t-shirt och jeans. För att matcha dem med en lite mer formell outfit kan du välja att bära ett par mindre, mer subtila örhängen i guld eller silver färg.

Fashionörhängen från 80-talet

Ett annat populärt val av modeörhängen från 80-talet var de med färgade stenar och pärlor. Dessa kan vara lite svårare att bära idag, men det finns fortfarande sätt att matcha dem med en modern stil. Ett bra tips är att välja en outfit som har samma färger som örhängena, så att de inte sticker ut för mycket. Du kan också välja att bära en enkel, neutral klänning och låta örhängena bli det som ger outfiten lite extra kant.

Om du vill ge dina modeörhängen från 80-talet en mer tidlös touch kan du välja att bära dem med en klassisk, enkel outfit. Ett par svarta byxor och en enkel, vita skjorta kan till exempel matcha perfekt med ett par glittriga örhängen i guld eller silver färg.

Matcha 80-talsörhängen med moderna stilar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finns många olika sätt att bära modeörhängen från 80-talet på ett modernt sätt. Det viktigaste är att hitta en stil som känns rätt för dig och som passar din personligahet. Med lite experimentering kan du hitta en look som både hyllar det förflutna och samtidigt känns fresh och trendig.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4