Mode trender för smycken 2023: Tips på hur du matchar smycken med olika stilar

Mode trender för smycken 2023: Tips på hur du matchar smycken med olika stilar

Smycken är en viktig detalj i mode och kan hjälpa till att förvandla en enkel outfit till något verkligt speciellt. För att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna är det bra att hålla koll på vad som händer inom smyckesindustrin. Här är några av våra hetaste trenderna för smycken 2023:

Chunky-smycken

 

  1. Stora och iögonfallande smycken är fortfarande populära och förväntas att vara en stor trend även 2023. Chunky-smycken kan vara i form av halsband, armband, ringar eller örhängen i färger som guld, silver och med glittrande stenar. Dessa smycken är ett bra val för kvinnor som vill skapa lite extra bling och få ut det mesta av sin outfit.

  2. Örhängen med färgade stenar: Färgade stenar är en annan trend som vi förväntas oss vara stor 2023. Örhängen med färgade stenar kan vara en bra detalj att matcha med andra smycken, som ett halsband eller armband, eller att bära ensamma för att lägga till en personlig touch till en outfit.

  3. Hoop örhänge: Hoop örhängen har länge varit ett populärt inom mode och förväntas fortsätta att vara en stor trend även 2023. Hoop örhängen är ett bra val för kvinnor som vill skapa en mer lyxig och avslappnad stil.

  4. Bohemska smycken: Bohemska smycken, som halsband och armband i trä och läder, är också förväntade att vara en stor trend 2023. Dessa smycken är ett bra val för kvinnor som vill skapa en mer avslappnad och lite mer rockig stil.

Hoop örhängen med premium material

När det gäller att matcha smycken med olika stilar är det viktigt att tänka på din personliga stil och vad som passar dig bäst. Det är också bra att tänka på vad du ska bära smyckena till – om du ska bära dem till vardags eller till en mer formell tillställning 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4