Matcha din jeansoutfit med rätt örhängen – våra bästa tips

Jeans är en av de mest använda plagg och är mycket lätt att styla med. När du väljer örhängen till din jeansoutfit är det viktigt att tänka på vilken stil du vill skapa. Här är några tips på hur du kan matcha örhängen med din jeansoutfit:

  1. Enkla studs: Om du har en enkel, casual jeansoutfit kan enkla studs örhängen vara ett bra val. De förstärker din look utan att det blir för mycket.

  2. Statement örhängen: Om du vill lägga till lite extra kraft till din jeansoutfit, kan du välja statement örhängen. De kan vara i form av stora ringar, kedjor eller långa hängande örhängen.

  3. Hoops: Hoops är en klassiker och passar bra till både casual och mer formella jeansoutfits. De kan vara stora eller små och i färger som guld och silver.

  4. Krydda upp med färg: Om du vill lägga till lite färg till din jeansoutfit kan du välja örhängen med stenar i färg. De kan vara i exempelvis i samma färg som din topp eller skor, men även i en kontrastfärg.

  5. Mixa och matcha: Du kan också mixa och matcha olika stilar av örhängen för att skapa en egen unik stil.

Oavsett vilken stil du väljer, se till att örhängena inte tar över hela din outfit. De ska vara en detalj som förstärker din look, inte den främsta uppmärksamhetspunkten.

Så nästa gång du väljer en jeansoutfit, tänk på vilka örhängen som passar bäst till den stil du vill skapa. Glöm inte att det är roligt med att experimentera och hitta din egen unika stil.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4