Τάσεις κοσμημάτων για το 2023: Τι να φορέσετε και γιατί

Τάσεις κοσμημάτων για το 2023: Τι να φορέσετε και γιατί

Τα κοσμήματα μπορούν να κάνουν ή να φθάσουν μια συνδυασμένη εμφάνιση, και με το νέο έτος να έρχεται γρήγορα, είναι η ώρα να αρχίσετε να σκεφτείτε τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των αξεσουάρ. Από κομμάτια που θέλουν να πρωταγωνιστούν μέχρι ευαίσθητες λεπτομέρειες, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις κοσμημάτων που πρέπει να παρακολουθείτε το 2023:

Τάσεις κοσμημάτων για το 2023

  1. Χρώματα λίθων. Ανθεκτικά και ισχυρά λίθοι, όπως οι σαπφίρες, οι ρουμπίνες και οι σμαράγδες, θα είναι μεγάλη τάση το 2023. Αυτή η τάση είναι τέλεια για αυτούς που αγαπούν να μεταξύ των αξεσουάρ τους.
  1. Μείγμα μετάλλων. Το να μειξάρετε και να ταξινομείτε διαφορετικές γωνίες μετάλλων, όπως το χρυσό και το ασήμι, είναι ένας απλός τρόπος να προσθέσετε ενδιαφέρον στη συλλογή κοσμημάτων σας. Αυτή η τάση είναι τέλεια για αυτούς που αγαπούν να μεταξύ των κοσμημάτων τους.

  2. Λεπτομέρειες μαργαρίτης. Οι μαργαρίτες έχουν πάντα ήταν μια κλασική επιλογή για κοσμήματα, αλλά το 2023, δείχνουμε ένα επανέλαβε του αυτού του αξέχαστου λίθου σε πιο μοντέρνα και επίκρατα κομμάτια. Δείτε για ραβδούχα στυλό με μαργαρίτες, κολιέ και ακόμη κορδόνια για μια φρέσκια παρουσίαση του αυτού του κλασικού λίθου.

  1. Κορδόνια που θέλουν να πρωταγωνιστούν. Μεγάλα, ισχυρά κορδόνια επιστρέφουν με μέγεθος το 2023. Από υπερμεγέθη κύκλους μέχρι σχέδια κούφων που πέφτουν σαν συσσωρευτήρες, υπάρχει ένα κορδόνι που θέλει να πρωταγωνιστεί για κάθε στυλ.

  2. Αλυσίδες που παρακολουθούνται. Το να παρακολουθείτε πολλαπλές αλυσίδες των διαφορετικών μήκων και σχεδίων είναι ένας απλός τρόπος να προσθέσετε διάσταση στο look σας. Αυτή η τάση είναι τέλεια για αυτούς που αγαπούν λίγο άκρη και μπορεί να φορεθεί εμπρός ή πίσω.

Να μην παρακολουθείτε το προσωπικό σας στυλ, υπάρχει μια τάση κοσμημάτων για εσάς το 2023. Γιατί να περιμένετε; 

Τάσεις κοσμημάτων για το 2023

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Our most popular earrings

1 of 4