Premium materials
Made of materials from France and Italy
Safe shipping
All our orders are sent with trackable post
Safe shipping - All orders sent with trackable post

Vad är örhängen och vilken model passar mig?

Örhängen är en modeaccessoar som man fäster i sina öron. Det sägs att örhängen har används i över 7000 år. Örhängen kan förekomma i flera olika former , material och färger endast fantasin sätter gränser. De mest exklusiva örhängena tillverkas i metallen guld och olika typer av ädelstenar så som diamant.

Vilka örhängen ska jag välja? 

Då örhängen förekommer i flera olika modeller, former och färger har du oändligt många designer att välja emellan. Det viktiga är att du trivs med örhängena oavsett som du väljer en enkel standard model eller en mer personlig. 

Vart kan jag köpa örhängen? 

Du kan köpa örhängen båda i en fysisk affär så som smyckesbutik eller online via internet. Beroende på vad för typ av örhängen du letar efter är det viktigt att du hittar rätt återförsäljare. Du kan handla örhängen från AEGEAN'S GREECE här. Deras örhängen är tillverkade av högkvalitativa material så som Franska cubic zirconia stenar och italiensk mässing. 

Varför har man örhängen? 

Örhängen är något personligt och de flesta som bär örhängen har dessa för att dem tycker att de är vackra. Det är även en möjlighet att skapa en personlig detalj som höjer ens modegrad. 

Vad är örhängen?

 

Vad är örhängen på engelska? 

Det engelska ordet för örhängen är earrings.

Vad är studs örhängen? 

Studs örhängen eller studs earrings som man säger på engelska är örhängen med dubbar. Förenklat en klassisk model av örhängen med stift och som sedan är utformad oftast med en vacker sten eller pärla men kan komma i många olika designer och färger.

Vad är huggies örhängen? 

Huggies örhängen är runda örhängen och precis som det engelska ordet huggits säger så är det tänkt att örhängena ska "krama" din öronsnibb. Dem har på senaste tid blivit väldigt populära. Designerna på modellerna är oändliga och dem finns i alla olika färger och utformande allt från släta till utformade med stenar.

Hur många hål ska man ha i varje öra?

Hur många örhängen man har i varje öra beror på vad man själv vill. Många väljer att endast ha 1 hål per öra men det har på senare tid blivit väldigt populärt att ha flera hål i öronen för att kunna ha olika typer huggits örhängen i öronen främst i Sydeuropa är det väldigt populärt. När man tar hål i örat är det väldigt viktigt att man går till en utbilda person som hjälper dig. Fråga gärna på ditt närmaste apotek.