Premium materials
Made of materials from France and Italy
Safe shipping
All our orders are sent with trackable post
Safe shipping - All orders sent with trackable post

Mitä korvakorut ovat ja mikä malli sopii minulle?

Korvakorut ovat muotiasuste, jonka kiinnität korviisi. Sanotaan, että korvakoruja on käytetty yli 7000 vuotta. Korvakorut voivat olla useissa eri muodoissa, materiaaleissa ja väreissä, vain mielikuvitus asettaa rajat. Ylellisimmät korvakorut on valmistettu metallikullasta ja erilaisista jalokivistä, kuten timantista.

Mitkä korvakorut minun pitäisi valita?

Koska korvakoruja on useita eri malleja, muotoja ja värejä, sinulla on loputon määrä malleja, joista valita. Tärkeintä on, että nautit korvakorusta riippumatta siitä, valitsetko yksinkertaisen vakiomallin vai henkilökohtaisemman.

Mistä voin ostaa korvakoruja?

Voit ostaa korvakoruja sekä fyysisestä kaupasta, kuten koruliikkeestä, että Internetistä Internetin kautta. Etsimiesi korvakorutyypin mukaan on tärkeää löytää oikea jälleenmyyjä. Voit ostaa korvakoruja AEGEAN'S GREECE täältä. Heidän korvakorunsa on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ranskalaisista kuutioista zirkoniakivistä ja italialaisesta messingistä.

Miksi sinulla on korvakorut?

Korvakorut ovat jotain henkilökohtaista ja useimmat korvakoruja käyttävät ihmiset omistavat nämä, koska he pitävät niitä kauniina. Se on myös mahdollisuus luoda henkilökohtainen yksityiskohta, joka nostaa muodin tutkintoa.

Vad är örhängen?

 

Mitä korvakorut ovat englanniksi?

Englanninkielinen sana korvakorusta on earrings.

Mitä ovat huggies -korvakorut?

Huggies -korvakorut ovat pyöreitä korvakoruja ja aivan kuten englanninkielinen sana on leikattu, korvakorujen on tarkoitus "halata" korvakoruasi. Niistä on viime aikoina tullut erittäin suosittuja. Mallien malleja on loputtomasti ja niitä on saatavana kaikissa eri väreissä ja malleissa, jotka vaihtelevat sileästä kiviin.

Mitä ovat studs-korvakorut?

Studs korvakorut tai ovat kuten sanotaan Englanti korvakorut studs. Yksinkertaistettu klassinen korvakorumalli, jossa on nastat ja jonka muotoilu on yleensä kaunis kivi tai helmi, mutta voi olla monessa eri mallissa ja värissä.

Kuinka monta reikää kummassakin korvassa pitäisi olla?

Kuinka monta korvakorua sinulla on kummassakin korvassa, riippuu siitä, mitä haluat. Monet ihmiset valitsevat vain yhden reiän korvaa kohden, mutta viime aikoina on tullut erittäin suosittua, että korvissa on useita reikiä, jotta erilaiset korvakorut voidaan leikata korviin, lähinnä Etelä -Euroopassa, se on erittäin suosittu. Kun teet reikää korvaan, on erittäin tärkeää, että menet koulutetun henkilön luo, joka auttaa sinua. Kysy rohkeasti lähimmästä apteekistasi.